top of page

Trafikstyrning

Styr trafiken dit du vill för en säkrare och tryggare arbetsplats. Worxsafe är ledande inom enkelt och smidigt montage med fokus på anpassning till det specifika fallet. 

Avstängning

Hindra trafikanter från att hamna på fel sida.

Fartgupp

Det sammankopplade farthindret Puzzle Bump byggs ihop på plats vilket minimerar tunga lyft. Med sammankopplingarna höjs vikten vilket gör att farthindret håller sig på plats och inte dras med/flyttas av trafiken. I och med sammankopplingen kan hela vägbanan täckas och sätter man X3:or de integrerade fästpunkterna i kopplingsdelen kan man undvika trafik på fel sida hindret.

Stormlox

Med Worxsafes Stormlox försäkrar vi att dina skyltar sitter stadigt kvar på stolpen när stormen har lagt sig, det är också betydligt svårare att ta med sig skylten hem efter en stökig kväll på stan. Den enkla låslösningen klickar enkelt fast på Stormlox - Plaststolpar som finns i längderna 1 m, 1.5 m och 2 m. Stormlox™ är även bakåtkompatibel med marknadens vanligaste skyltstolpar. 

Road sign system

Plaststolpar, aluminiumstolpar och vikthållare för ett komplett system när du vill sätta upp skyltar i och omkring din arbetsplast. 

Produktblad om skyltsystem