top of page

Worxsafe Sekretesspolicy
 

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår hemsida eller tillhandahåller oss på annat sätt. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in icke-personlig information som sessionsinformation, inklusive sidsvarstider, besökstid på vissa sidor, information om sidinteraktion.

 

Den personliga information vi erhåller från www.worxsafe.se sker via formulär, namn, e-postadress och telefonnummer, eller e-post, via office 365. Personlig information kommer endast att användas av oss för personlig kontakt.


Ingen information som du lämnar till Worxsafe lämnas ut till 3:e part utan överenskommelse.

Därför sparar vi information 

  1. För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicerelaterade meddelanden.

  2. För att skapa aggregerade statistiska data och annan aggregerad och/eller härledd icke-personlig information, som vi eller kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster.

  3. För att följa alla tillämpliga lagar och förordningar.

Vårt företag finns på Wix.com-plattformen. Din information kan lagras genom Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg. 

Om du vill komma åt, korrigera, ändra eller radera någon personuppgift vi har om dig, ber vi att du kontaktar oss på info@worxsafe.com

bottom of page